Perhejuhlat

Häät, rippijuhlat, kastejuhlat, syntymäpäivät, YO- ja valmistujaisjuhlat, karonkat…

Anna meidän suunnitella kanssasi ihanat perhejuhlat.

Tutustu menuihin

Häät

Hääjuhlan onnistuminen on meille kunnia-asia, sillä häät ovat ainutkertainen ja ehkäpä elämäsi tärkein juhla.

Pidämme aina hääsuunnittelupalaverin sinun ja tulevan puolisosi kanssa, jotta kaikki onnistuu hääpäivänänne aikataulun mukaan menusta koristeluihin ja tarjoilun sujuvuuteen asti. Näin te olette pääosassa ja saatte nauttia stressittömästä ja ihanasta päivästä!

Tarjouksemme perustuu kokonaispaketin hintaan, jolloin päivä on turvallista varata, eikä ikäviä yllätyksiä tule matkan varrella.

Täältä löydät muutamia esimerkkejä juhlamenuista, mutta myös suunnittelemme mielellämme sinulle haluamasi tarjoilukokonaisuuden: sävellä Sinä – me sovitamme!

Hääkoristelu tuo päivään upeaa juhlantuntua. Halutessasi voit koristella juhlasalin itse tai tilata meiltä peruskattauksen sijaan silmiä hivelevän Romantic-kattauksen tai leikkisän ja rennon Huvikumpu-kattauksen.

Merkkipäivät

Kastetilaisuus ja nimiäiset

Kastetilaisuus tai nimiäiset ovat ihmiselämän ensimmäinen juhla, perhejuhla parhaimmillaan. Voit järjestää juhlat Huvituvan juhlasalissa, seurakunnan tiloissa, kotonasi tai jossain muussa sopivassa paikassa. Tarjoamme juhlaan valitsemasi herkut menuista, suolaisiin ja makeisiin kakkuihin tai sormisyötäviin. Kastejuhlassa voidaan siis tarjoilla juhlava menu kakku kahveineen tai valikoima herkkuja kahvin kera.

Rippijuhlat

Myös rippijuhlat voidaan järjestää tiloissamme, muissa vuokratiloissa tai kotonasi. Annamme mielellämme ehdotuksia ja suunnittelemme yhdessä kanssasi ihanat perhejuhlat. Anna myös päivänsankarin itsensä osallistua juhlan suunnitteluun ja ruokien valintaan, niin päivästä tulee päivänsankarin näköinen.

Syntymäpäivät

Syntymäpäivät ovat aina hyvä syy juhlaan! Huvituvalla voit järjestää ikimuistoisen juhlan niin isommalle joukolle ystäviä buffet-tarjoiluineen kuin intiimimmän tilaisuuden pienemmälle ryhmälle, jolle menu tarjoillaan suoraan pöytään – ihan miten sinulle vain parhaiten sopii.

Menu-välilehdeltä löydät muutamia esimerkkejä juhlamenuista, mutta suunnittelemme ja räätälöimme mielellämme sinulle haluamasi tarjoilukokonaisuuden: sävellä Sinä – me sovitamme!

Valmistujaiset

Skål – monen vuoden opiskeluputki on takana ja uusi elämänvaihe edessä.

Huvitupa toivottaa ylioppilaat ja muut valmistuneet vieraineen juhlimaan joko isosti maittavien ruokapöytien tai hiukan pienemmin esimerkiksi herkullisten voileipä- ja täytekakkujen ääreen. Kaikki onnistuu – kerrot vain meille toiveesi ja me hoidamme toteutuksen. Tarjoilut hoituvat sujuvasti myös valitsemaasi juhlatilaan tai vaikka kotiisi.

Menuta suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon se, että yo- ja valmistujaisjuhlat kestävät monta tuntia ja vieraita tulee ja menee koko päivän ajan. Tästä syystä voi olla parasta tarjota kylmää haarukalla- tai sormin syötäviä ruokia.

Muistotilaisuudet

Surun kohdatessa voimavarat ovat vähissä. Hautajaiset ja niiden jälkeinen muistotilaisuus on omaisille surun keskellä raskas järjestettävä. Tämän vuoksi haluamme tehdä muistotilaisuuden järjestämisen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi.

Huvitupa tarjoaa rauhallisen ja levollisen juhlatilan, jonne mahtuu suurempikin seurue. Annat vain suuntaviivat siitä, millaisen tilaisuuden ja tarjoilun haluat ja Huvitupa toteuttaa sen ammattitaidolla ja hienotunteisesti toiveitasi kuunnellen. Hoidamme myös kukat tilaisuuteen valintanne mukaan tai vaihtoehtoisesti voitte tuoda kukat itse suoraan juhlatilaan.

Menu-välilehdeltä voit valita herkut kattavaan kahvipöytään tai kokonaisen aterian. Halutessasi suunnittelemme kanssasi tarjoilut alusta loppuun makusi mukaan.

Pyydä tarjous

Fill out my online form.